martes, 24 de octubre de 2017

Tondach bolero léctávolság

Sajtolt kerámia tetőcserepek. ProIDEA termékinformációs katalógusban. Mostantól közösen dolgozunk azon, hogy jól bevált . Változtatható léctávolság : 30-4cm. Bramac a Tervezési és alkalmazási útmutatóban bemutatja a különböző tetőcserép modellek átfedését, léctávolságát és cserépszükségletét. Gyors és egyszerű a felrakása, változtatható léctávolsága pedig rugalmas felrakást tesz lehetővé.


A BOLERO tetőcserép ideálisan alkalmazható összetett tetők lefedésére, továbbá. A TWIST XXL tetőcseréppel fedett épület vonzza a tekintetet. A harmóniát sugárzó Twist-tel fedett épület vonzza a tekintetet. TONDACH TWIST XXL TETŐCSERÉP.


A hódfarkú kerámia tetőcserepek. Kérje egyedi árajánlatunkat! Cmax: léctávolság ( cm) fok. JELLEMZŐK: Fedési hosszúság: 4cm. A cserépcsalád kerámia elemei A cserépfedés nézete TWIST alapcserép TWIST.


A szegőcserép szoknyáját a léctávolság függvényében méretre kell vágni. Léctávolság : - 4cm . Mivel változtatható a léctávolság , a régi tetőszerkezet egyszerűen felhasználható ,. A BOLERO nyugodt rajzolatú felületével a mai kor építészetének legmagasabb. Nagyszerű egyszerűségével a modern stílusú.


Figaro Deluxe Exlusive Line alapcserép fehéres szürke. Miért kerámia cserép kerüljön a tetőre? Bolero , Szükséglet: - db/m2. Kerámia - 1 természet (agyag) Lélegző,.


A hornyoknak köszönhetően a Hornyolt Hódfarkú biztos, jól záró tetőfedést biztosít.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Entradas populares