miércoles, 1 de junio de 2016

Tigla creaton pret

CREATON Rapido, calitate premium şi fiabilitate. Suprafaţă mare de acoperire, buc. Disponibilitate: In stocNu mai. Titania are o impermeabilitate deosebită si este foarte rezistentă la acțiunea vântului. Ceramice Titania cel mai bun . Gama „RAPIDO“ combină tradiţia cu tehnologia pentru a crea placa perfectă cu sistem de interconectare şi dublă depresiune . Gasesti probabil cel mai bun pret la.


Pret : 48lei (TVA inclus). Produsul se afla in categoria: Balance. Comercializare, montaj si executii sarpante. Avem o gama diversa de modele si culori la tigle , cum ar fi. Tigla de aerisire pt conexiune la coama.


Rapido este o țiglă ceramică tradițională ce îmbină tradiția cu tehnologia, pentru a obține o dublă suprafață de . Cu gama DOMINO am creat o combinaţie de succes între avantajele unice ale plăcii de argilă . Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile . Cele mai bune materiale pentru acoperisuri de calitate! Kikinda este accesibilă ca preţ şi are avantajul că la un . Lungime acoperită: 2mm Lăţime acoperită: 4mm Necesar plăci: buc. Transport gratuit la comenzi peste 5lei.


Am ales sa importam si vindem numai produse premium-la preturi fara concurenta . Germania cu o reducere de din pretul de lista. Va oferim cel mai bun pret la tigla metalica, transport GRATUIT in localitate,. Creaton Ratio, la un preț cu mai mic!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Entradas populares